autosalon actie autosalon conditie

Het autosalon te Brussels Expo, dé ideale gelegenheid om een nieuwe bedrijfswagen aan te kopen. Art Vision helpt u graag om van uw voertuig een rijdend visitekaartje te maken! Dé beste manier om reclame te maken is immers op uw wagens, daarom bieden wij volgende promotie aan: 

“Gratis ontwerp autobelettering” *

Geniet van 19 januari 2019 tot en met 26 februari 2019 van deze actie: een gratis ontwerp bij belettering van uw bedrijfswagen bij Art Vision.  Een ontwerp zal in samenspraak met onze grafische collega’s gemaakt worden. 

Vul het contactformulier in, vermeld “autosalon”, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Voordelen van autobelettering: 

  • 90% van de bestuurders merkt dit op, daarvan heeft 75% een oordeel klaar over het bedrijf. Dat zijn heel wat potentiële klanten!
  • Het is een eenmalige investering die jarenlang opbrengt.
  • U bereikt potentiële klanten in de regio waar u actief bent.
  • Uw bedrijfsvoertuig krijgt een professionele uitstraling.
  • Verhoogde naamsbekendheid en herkenbaarheid.
  • De kostprijs is 100% fiscaal aftrekbaar. 

 


(*) Voorwaarden:

Deze actie staat vrij van de organisatie van het autosalon en is enkel geldig  binnen de opgegeven periode.

Een basisontwerp wordt samen met de klant gemaakt bij Art Vision te Wommelgem. Het ontwerp kan nadien tot maximum 2 keer kosteloos worden aangepast.

Het ontwerp blijft eigendom van Art Vision International.

Er wordt bij bestelling geen ontwerpkost aangerekend. Mocht de klant echter niet overgaan tot bestelling en de uitvoering van het ontwerp ergens anders laten uitvoeren zal deze kost wel worden aangerekend. 

Het gratis ontwerp geldt enkel voor beletteringen van auto’s, bestel- of vrachtwagens op basis van een bestaande huisstijl (logo). Het aanmaken van een nieuwe huisstijl (logo) is mogelijk maar zal in overleg aangerekend worden.