U brengt een afsluiting aan rond uw evenement of werf? Waarom dan niet van de nood een deugd maken en uw hekwerk van werfdoeken voorzien. Dat is netjes, veilig én biedt u een uitstekende mogelijkheid om reclame te maken.

Waarom werfdoeken?

Hekwerk staat waar mensen komen. Het houdt hen op afstand en leidt hen in een bepaalde richting. Werfdoeken versterken dat effect. Hoe?

  • Ze zijn ondoorzichtig en schermen uw werf of private ruimte af.
  • Ze kunnen bedrukt worden: u kan erop aangeven wie u bent, wat u doet of waarheen men moet.
  • Ze veranderen een anoniem hek in een persoonlijk reclamebord.

Voordelen

Wefdoeken komen altijd van pas. U ziet ze vooral bij:

  • festivals,
  • sportevenementen,
  • verbouwingen.

Dranghekken of afsluitingen hebben een negatieve uitstraling. Ze confronteren bezoekers met een beperking. Stond u al stil bij de impact die een werfdoek hierop heeft? Een goed bedrukt zeildoek laat mensen met plezier stilstaan bij uw hek.

Duidelijke communicatie

U kiest welke boodschap u aanbrengt:

  • Op een werf is dat bijvoorbeeld: uw bedrijfsnaam, uitleg over het project, foto van de realisatie, parkeerinformatie, aanduiding van onderaannemers.
  • Op een festival is dat bijvoorbeeld: het programma, uw logo, de sponsors, aanduidingen terrein (ehbo, wc, drankbonnen,…).

Het ideale reclamemedium

De werfdoek schermt niet alleen af maar brengt ook een boodschap. Op de plaats waar u actief bent. Waar veel volk voorbijkomt. U creëert voor uzelf een gratis reclamebord dat u enkele dagen, maanden of zelfs jaren benut.

Waarom kiest u voor Art Vision?

Art Vision drukt uw werfdoeken op hoogkwalitatieve mesh; een kunststof zeil tegelijk stevig en licht is. Kleine gaatjes in het doek laten wind door. Het doek blijft strak en hevige wind krijgt geen grip op het hekwerk.

Art Vision gebruikt mesh van 280 gr/m², drukt in heldere kleuren en heeft voldoende voorraad om aan uw wensen te voldoen.

De zeilen zijn stevig omgezoomd en voorzien van roestvrije zeilogen waarmee u ze makkelijk aan het hek bevestigt. Natuurlijk vindt u bij ons ook alle accessoires om de hekbanner vast te maken.

Alle types en groottes van werfzeil

Heeft u een duidelijk idee over de gewenste bedrukking? Dan voeren we dat graag voor u uit. Wilt u hierover wat meer advies? Dan zetten we onze grafische vaardigheden met plezier voor u in.

Niet elke werfdoek moet bedrukt zijn; Hier en daar een blanco zeil zorgt voor contrast met uw bedrukte doeken. Zo’n blanco zeilen vindt u ook bij ons.

Art Vision werkt op maat. Natuurlijk hebben we de geschikte oplossing voor uw Heras-, Nadar- of ander hekwerk.

Voor uw werfzeil bent u bij ons aan het juiste adres

Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.