Raamfolie is een verzamelnaam voor een ruim gamma aan oplossingen voor uw bedrijf. Meer privacy, een duidelijke boodschap voor voorbijgangers of bescherming van de producten in uw etalage? Bij Art Vision vindt u gegarandeerd een folie die aan uw verwachtingen voldoet.

Zandstraalfolie

Deze folie legt een licht zilverkleurige film bovenop uw raam. Hij laat licht door maar blokkeert het zicht. Op deze folie kan een afbeelding in zwart-wit of kleur worden geprint. Ook zijn subtiele insnijdingen mogelijk van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of lokaalnamen.

De zandstraalfolie is eenvoudig in onderhoud, makkelijk afwasbaar en laat geen lijmsporen na.

One-way vision

Met deze folie combineert u meerdere doelen: aan de ene kant beperkt u inkijk, aan de andere kant brengt u een wervende reclameboodschap.

Het gaat om een vinylsticker met gaatjes die vaak op openbaar vervoer en autoruiten gekleefd wordt. We printen uw naam, logo of kleurenfoto haarscherp op de contra vision en brengen hem aan op uw venster.

Car wrap

Uw auto van een folie voorzien? Waarom dan niet meteen uw volledige auto inpakken met een knappe folie die uw bedrijf doet opvallen?

Art Vision is specialist in nauwkeurig wrappen van uw auto, bestelwagen en vrachtwagen. Heel wat bedrijven in groot Antwerpen deden daarvoor al een beroep op onze ervaring.

Beperkt u de boodschap liever tot de essentie? Dan is belettering uw ding: vinyl stickers op autoruiten of carrosserie (dat kan zowel op motorkap, kofferdeksel als op de zijkanten).

Zonnewerende folie

Binnen dit type raamsticker kiest u welke bescherming u nodig hebt: wilt u zich beschermen tegen de felle zonnestralen, dan is uv werende folie ideaal. Deze raamfolie heeft een UV-filter die het bleek-effect van de zon op kleding en schoenen in uw etalage vermindert. Ook voor voeding in horeca- en traiteurzaken is dit een uitstekende optie.

Ligt uw focus op isolatie tegen de warmte of koude? Dan biedt glasfolie een extra bescherming bovenop uw enkel glas. In particuliere woningen kiest men hier vaak voor. Een goede oplossing als u uw ramen nog niet wilt vervangen!

Folie om blikken buiten te houden en klanten binnen te halen?

Art Vision is uw specialist voor elk type raamfolie. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.