Lichtreclame die uw bedrijf van ver zichtbaar maakt? Neonreclame biedt het u. Een ambachtelijke techniek die oudere technologie koppelt aan een moderne uitstraling.

Hoe werkt neonreclame?

Neonreclame bestaat uit fijne glazen buizen die ambachtelijk worden gevuld en gekleurd in functie van uw bedrijfsnaam, -logo en –slogan. De techniek bestaat al meer dan 100 jaar maar is nog altijd actueel.

Welke mogelijkheden biedt neon u?

De glazen buisjes zijn na verwarming makkelijk te manipuleren: Zowel strakke teksten als ingewikkelde logo’s kunnen we met neon aan uw gevel bevestigen. Kies uw lettertype of font, uw logo en bezorg ons uw ontwerp. Of laat Art Vision de ideale oplossing uitwerken.

Dat doen we graag voor u.

Ook een lichlijn kan: we omlijsten de dakrand van uw bedrijfsgebouw, zodat dit extra opvalt in het straatbeeld. Vooral ’s nachts geeft dit een prachtig effect, maar ook overdag trekt u er de aandacht mee.

Waarom u voor neonreclame kiest?

Neonreclame is toepasbaar in totaal uiteenlopende sectoren. U ziet neonverlichting bijvoorbeeld vaak voor het typische apothekerskruis, bij restaurants en bij hotels. Weet ook dat neonverlichting zowel binnen als buiten kan.

U kiest voor neonreclame die het best aansluit bij uw bedrijf:

  • directe montage aan uw gevel
  • bevestiging op panelen voor een groter contrast
  • plaatsing aan de binnenkant van doosletters

Art Vision is uw ideale partner in Antwerpen

Neonreclame ontwerpen is een specifieke vaardigheid. Art Vision werkt alleen met ervaren specialisten en weet wat kan en niet kan. We adviseren u nauwkeurig en overlopen de mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Overtuigd van de meerwaarde van lichtreclame voor u en uw bedrijf?

Neem vandaag nog contact op via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.