Neemt u deel aan een evenement? Werkt u regelmatig op locatie? Dan is een promotent met full color bedrukking de ideale oplossing voor uw infostand. Art Vision levert stijlvolle tenten met uw logo, naam en website.

Promotenten worden vaak geassocieerd met tuinfeesten, bbq’s en beurzen. Men spreekt meestal van “partytenten”. U kan ze voor veel meer gelegenheden gebruiken! Wat dacht u van productvoorstellingen, opendeurdagen en onthaalfaciliteiten?

Een tent: makkelijke en mooie reclame

Klanten komen graag naar uw infostand. Maar vinden ze die? En blijven ze er graag staan? Bereik het gewenste effect en kies voor een tent in een opvallende kleur, met duidelijke vermelding van uw naam en uw logo.

U biedt uzelf, uw personeel en uw cliënteel beschutting tegen zon en regen.

Waarom u voor een tent kiest?

Tenten vindt u in meerdere vormen en maten. Uiteraard bieden we u de typische, stevige partytent. Maar wat dacht u van de stertent: de eyecatcher bij uitstek.

De tenten zijn eenvoudig in gebruik:

  • Snel opgesteld: geen nood aan ingewikkeld gereedschap;
  • Draagbaar: u krijgt er een handige tas bij;
  • Licht in gewicht: verplaatsen in een handomdraai.

Elke tent is uitgevoerd in stevig polyester. U kan ze bij meerdere evenementen gebruiken.

Professionele bedrukking

Op elk evenement zet u uw bedrijf in de schijnwerper. Kies voor een bedrukking van de grote vlakken van de gewone tenten of ga voor een volledige afwerking op maat: uw tent volledig in de gewenste kleur en bedrukking. Zowel het dakzeil als de zijwanden bedrukken we met uw reclameboodschap.

Waarom u voor Art Vision kiest?

Omdat we voor elk evenement perfect weten hoe we uw zaak optimaal in beeld brengen. Art Vision is een full service bureau dat niet alleen tenten maar ook beachvlaggen, pop-upwanden en beursstanden op maat levert.

We zorgen ervoor dat u uw stand volledig in balans is en de juiste boodschap uitstraalt.

Hoe u alle aandacht richt op uw stand en uw evenement?

Kies nu voor de tent die bij elk evenement bezoekers naar u toe brengt. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.