U organiseert een evenement, opendeurdag of neemt deel aan een beurs. Beter nog: u zet uw bedrijf graag dagelijks in de kijker? Dan is een beachflag of strandvlag wat u zoekt.

Art Vision ontwerpt, maakt en levert mooie, stevige beachvlaggen die alle aandacht naar u toe laat komen. In kleur, met een makkelijke draagtas en een stevige voet.

Concept

Beachvlaggen zijn van kustevenemementen overgewaaid naar elke activiteit waarvoor u de aandacht wil trekken. Ze zijn groot, opvallend en toch makkelijk mee te nemen, op te stellen en af te breken. Geen wonder dat u ze meer en meer in het straatbeeld ziet.

Wat doet Art Vision voor u?

Art Vision begeleidt u van begin tot einde.

  • Hebt u een eigen ontwerp of afbeelding? Dan drukken we die voor u op de beachvlag. Geen idee hoe ze eruit moet zien? Dan ontwerpen wij hem voor u.
  • U krijgt niet alleen de bedrukte vlag bij ons maar ook de bijhorende koker of statief waarmee u hem stevig installeert.
  • Ook vervoer is geen probleem; de beachvlag is in een handomdraai opgebouwd en terug afgebroken en u krijgt hem met een handige opbergtas.

Kwaliteit voor een correcte prijs

Art Vision gebruikt enkel de beste materialen: uw beachvlaggen, wimpels en spandoeken worden in kwalitatief hoogstaand polyester gemaakt. Voordeel hiervan is:

  • weerbestendig
  • haarscherpe printkwaliteit
  • duurzaam

De beachflag is een eenvoudig maar doeltreffend reclamemiddel. U kan bij ons terecht voor 1 of meerdere exemplaren. Telkens dezelfde print of een aantal varianten. Zo wisselt u bijvoorbeeld logo, bedrijfsnaam en productafbeeldingen af.

Hebt u graag verschillende afmetingen? Ook dat is geen probleem. De beachvlag wordt digitaal geprint: we drukken dus elke kleur van uw keuze.

Totaalbeeld

U opent een nieuwe zaak? Doet mee aan een beurs, een presentatie, een festival? Bedrukte vlaggen zijn een uitstekende aanvulling op uw doosletters en op andere spandoeken. We zorgen ervoor dat de kleur en het ontwerp uw andere blikvangers ondersteunen. Hebt u graag een permanente oplossing? Dan is een banier helemaal wat u zoekt.

Neem voor tijdelijke acties zeker een kijkje bij onze promotietenten; ook daarmee laat u zichzelf opmerken.

 

Binnenkort een evenement? Op zoek naar een opvallende blikvanger in het straatbeeld?

Dan zijn beachvlaggen helemaal uw ding. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.