Zichtbaarheid is cruciaal voor uw bedrijf. Maar dat betekent niet dat iedereen zomaar mag binnenkijken. Zandstraalfolie en belettering zijn dan een ideale oplossing: u beperkt de inkijk, behoudt de lichtinval én brengt uw bedrijf mooi in beeld.

Wat is zandstraalfolie?

Deze zelfklevende folie geeft het effect van melkglas. Het is een lichtgrijze raamfolie die aan binnen- of buitenkant van het raam gekleefd wordt. Hij laat licht door maar belet het zicht.

Een groot voordeel van deze zelfklevende folie is het gebruiksgemak: Bent u de folie beu of wilt u een andere boodschap? De zandstraalfolie wordt snel en zonder schade verwijderd.

Welke voordelen biedt zandstraalfolie u?

Dat zijn er heel wat:

  • natuurlijke lichtinval
  • geen of beperkte inkijk: binnen en buiten
  • gemakkelijk in onderhoud: perfect afwasbaar
  • eenvoudig te verwijderen
  • subtiele, stijlvolle reclame

Raamfolie beperkt uw zicht maar niet uw ruimtegevoel: hij geeft privacy aan vergaderzalen, spreekruimtes of badkamers en houdt buitenstaanders op een afstand.

Tegelijk geeft u uw boodschap mee: we snijden uw bedrijfsnaam, uw logo of een afbeelding uit. Of we printen uw contactgegevens op de folie. Dit komt vaak voor bij vrije beroepen (advocaten, dokters, notarissen, deurwaarders) die geen echte reclame mogen maken.

Combineer slim!

Kies voor bekleding van uw raam of etalage met zowel zandstraalfolie als belettering. We printen digitaal en in kleur uw logo, slogan, bedrijfsnaam en contactgegevens.

De raamfolie vormt een duidelijke achtergrond die uw boodschap nog beter naar voor brengt. Zelfs een 3D-effect is mogelijk: de folie komt dan aan de binnenkant, de print aan de buitenkant.

De belettering heeft dezelfde kwaliteit als onze folie: ze kleeft vast maar is snel te verwijderen. Het kleurenpalet is onbegrensd.

Een oplossing voor elke behoefte

Er is een zandstraalfolie voor elke toepassing:

  • transparant (doorzichtig) of blinderend (geen doorkijk mogelijk)
  • egaal vlak of met gedetailleerde uitsnijdingen of kleurenprints
  • mat of glanzend

Ook de belettering passen we aan uw wensen aan:

  • logo, bedrijfsnaam en contactgegevens
  • tijdelijke promoties, eyecatchers, kleurenfoto’s

Waarom Art Vision?

Art Vision installeert al jaren plakfolie op etalages, ramen en deuren. We weten wat mogelijk is en geven u het juiste advies. We komen de folie en belettering zelf plaatsen. Zo hebt u de garantie dat uw boodschap mooi in beeld komt. Zeker als het gaat om ingewikkelde uitsnijdingen.

Bovendien geniet u als particulier van het verlaagd btw-tarief van 6% als uw woning ouder is dan 5 jaar (10 jaar vanaf 1 januari 2016).

Kies voor het elegant effect en de privacy van zandstraalfolie.

Mét uitsnijding van uw logo en bedrijfsnaam. Ga voor duidelijke belettering. En combineer onze raamfolie met aantrekkelijke belettering! Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.