Uw zaak moet goed zichtbaar zijn in het straatbeeld. Wil u de aandacht naar u toe trekken? Straalt u de juiste boodschap uit met uw naam, logo en aanduiding? Kies dan voor een lichtbakken.

Een veelzijdige oplossing

Een lichtbak is één van de meest voorkomende reclamevormen in de commerciële wereld. Het vormt een baken aan uw gevel die de aandacht vestigt op uw zaak. Vorm, kleur en belichting bepalen het eerste beeld dat voorbijgangers van uw zaak krijgen.

Lichtbakken op maat

Art Vision adviseert u over maat, belichting en plaatsing van de lichtbak. We hangen hem frontaal tegen de volledige gevel of laten hem haaks een uitsprong maken. Zo is uw bedrijf van ver zichtbaar.

Het frame bestaat uit aluminium; dat bekleden we met plexi of aluminium. Hierop printen we uw bedrijfsnaam en logo. Uw kleurkeuze hierbij is quasi onbeperkt.

Wenst u een prachtig optisch effect?

Kies dan voor een gefreesde lichtkast. Welke mogelijkheden hebt u zo?

  • Aluminium plaat met uitgefreesde letters of logo: enkel uw boodschap wordt uitgelicht.
  • Uitgefreesde symbolen: uw naam of afbeelding springt uit de buitenplaat en het licht omringt deze tekens.

Grote keuze, diverse vormen

Art Vision werkt uw lichtbak uit op maat van uw bedrijf. U bezorgt ons de afmetingen of we komen ter plaatse kijken wat mogelijk is. We bieden u zowel rechte als gebogen profielen; enkelzijdige en dubbelzijdige lichtkasten, verschillende types muursteun. De lichtbak kan smal en slank of juist erg breed en hoog uitgevoerd. Alles in functie van uw voorkeur.

Een goede en ecologische keuze

Een lichtbak kopen bij Art Vision zorgt voor een zuiver geweten. We gebruiken LED-verlichting die u zelf kan aan- en uitschakelen wanneer het nodig is. Zo knipt u het licht enkel aan als het nodig is.

We installeren de lichtbak ook voor u, op de best zichtbare plaats aan uw gevel. Art Vision begeleidt u van idee tot plaatsing. Om u het beste resultaat te garanderen.

Wilt u uw enkel uw logo en naam als verlicht element op uw gevel? Bekijk dan zeker onze pagina doosletters

De ideale lichtbak op maat van uw zaak

Aantrekkelijk design, duidelijke zichtbaarheid en zuinig verbruik. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.