Met belettering zet u uw raam of etalage in de kijker. U toont uw bedrijfsactiviteit, vermeldt duidelijk uw naam en beperkt waar nodig de inkijk in uw bureaus. We kleden uw raam of deur aan met vinylletters en raamfolie. U verhoogt uw zichtbaarheid op straat en biedt uzelf en werknemers een aangename werkomgeving.

Waarom u voor belettering kiest

Belettering verwijst naar raamdecoratie in ruime zin. In functie van uw etalage stellen we een aantrekkelijke afbeelding samen die uw bedrijf in de schijnwerpers zet. Dat is meestal een combinatie van wervende woorden, scherpe afbeeldingen en nuttige contactgegevens tegen een achtergrond van neutrale folie.

Onbegrensde mogelijkheden

Bedrijven kiezen vaak voor bestickering van etalage, vensters, inkomdeur en binnendeuren. Telkens consequent volgens de bedrijfsstijl.

U vermeldt natuurlijk uw bedrijfsnaam. Wat u doet. Hoe u dat doet en waarom klanten voor u kiezen. U toont afbeeldingen, uw logo, contactgegevens en waarom niet een QR-code?

De 5 voordelen van raamdecoratie

  1. Opvallend: zowel voor horeca als winkels, diensten en vrije beroepen is een stijlvolle folie de blikvanger bij uitstek.
  2. Digitale print: full color print geeft haarscherpe foto’s en duidelijke tekst.
  3. Gebruiksgemak: de belettering is afwasbaar, kleeft stevig én is makkelijk te vervangen, zonder lijmsporen na te laten. Hij is ook weerbestendig.
  4. Combinatie folies: voor een optimaal resultaat combineren we in uw etalage vaak verschillende types bestickering.
  5. Maatwerk: wilt u duurzaam de inkijk beperken? Tijdelijk de aandacht trekken? In een oogopslag uw activiteit duidelijk maken? We hebben de juiste folie voor u in huis.

Laat u inspireren

Waarom kiest u voor belettering?

  • U trekt de aandacht en toont uw bedrijfsstijl.
  • U kondigt acties aan, zoals solden, uitverkoop of verhuis.
  • U geeft uw werknemers privacy: folie verhult uw bureaus onderaan en schermt vergaderruimtes af.

Bij Art Vision bent u aan het juiste adres

Wij bieden u jarenlange ervaring in ontwerp, fabricatie en installatie van belettering.

We ontwerpen samen met u een duidelijke huisstijl, gebruiken enkel de beste zandstraalfolie en weten die perfect te bewerken in functie van uw wensen.

Uw bedrijf wordt de blikvanger in uw straat dankzij onze belettering

Van ontwerp tot montage: u vindt bij ons de juiste vinylstickers en raamfolies. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.