Het volstaat niet goed te zijn in wat u doet. U moet die boodschap ook uitstralen. Beurzen zijn daarvoor de ideale plek: uw potentiële klant komt er graag naartoe. Hoe krijgt u hem tot bij u? Hoe springt u eruit? Een Pop up systeem is wat u nodig hebt. Hij trekt de aandacht, geeft informatie en toont wat u waard bent.  

Hoe u het verschil maakt

Op beurzen vechten bedrijven om de aandacht van elke bezoeker. U haalt hen gemakkelijk tot bij u met een pop up systeem. Kies voor één van onze beurswanden: een full colour afbeelding van uw product of logo wordt opgespannen over de volledige lengte van een opvouwbare wand. De afbeelding bevestigt u met magneetbanden die de wand mooi glad houden.

Waarom u voor een pop up systeem kiest

Art Vision past het display aan uw wensen aan. U bent zeker van een onberispelijke kwaliteit: de banner is gelamineerd. Daardoor is hij steviger, bestand tegen krassen en veroorzaakt hij geen reflectie. Perfecte leesbaarheid dus. Afmetingen en vorm kiezen we samen met u: in functie van uw wensen gaan we voor een gebogen of rechte pop up wand. Meerdere afmetingen zijn mogelijk.

Welk effect u bereikt

Een pop up wand is groot en geeft uw stand de beste uitstraling. De print is niet doorschijnend: u creëert er eenvoudig een splitsing mee tussen meerdere ruimtes. En wat dacht u van extra verlichting? Daarmee zet u zichzelf in de schijnwerper en doet u de buren verbleken. Art Vision levert makkelijk te installeren led-verlichting die u in een handomdraai bevestigt. Zonder zichtbare klemmen.

Hoe uw stand helemaal uitblinkt

De koffer waarmee u het display systeem makkelijk vervoert, kan u omtoveren tot een toonbank. We kunnen ook hiervoor kwalitatieve prints voorzien die uw desk bijzonder stijlvol maken. Wenst u extra elementen om iets in de kijker te zetten? We helpen u verder met kleine en grote displays of roll up banners.

Niets vergeten?

Ook promotietenten zijn een slimme optie. Buiten beschermt u er uw stand mee tegen minder weer, binnen creërt u een gezellige sfeer. Art Vision levert u partytenten met opdruk van uw logo, slogan of andere afbeelding.

Zoekt u een simpele, draagbare en toch indrukwekkende pop up wand? Dan is de waveline iets voor u. Dit is een stoffen print in kleur die over een aluminium frame gespannen wordt. Snel, herbruikbaar en licht in gewicht.

Vond u uw ideale promotiesysteem of pop up wand?

Extra advies nodig voor de juiste display? Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.