Zowel in uw etalage als bij beurzen en presentaties wilt u een onberispelijke indruk maken. Dacht u al aan onze stretchframes of matrixdoeken? Deze scherp bedrukte textieldoeken spannen we eenvoudig over een kader die u makkelijk meeneemt en plaatst waar nodig.

De meerwaarde van stretchframes

Een stretchframe bestaat uit een makkelijk te monteren aluminium kader en een bedrukte textieldoek die u op dit kader spant. Aluminium koppelt stevigheid aan een laag gewicht.

Aan de achterzijde van dit frame zit een groef waarin u eenvoudig en snel de bedrukte print bevestigt. Wisselen van prints gaat vingervlug. Verbaas u over de afmetingen: een stretchframe kan tot 3 meter hoog en breed zijn!

Veelzijdige mogelijkheden

U vindt voor elk gebruik het juiste stretchframe: We drukken onze frames aan één of aan beide zijdes. Daardoor kan u ze:

  • bevestigen aan de wand (enkelzijdig)
  • ophangen aan het plafond (tweezijdig)
  • op de vloer (tweezijdig) of als kubus (meerdere frames) plaatsen.

Deze laatste stretchframes verkiezen klanten vaak voor presentaties of op beurzen. Elk frame is makkelijk in de opbouw, weegt weinig en kan voorzien worden van wieltjes.

Waarom u voor stretchframes kiest?

Deze oplossing is bijzonder veelzijdig en verhoogt de attentiewaarde van uw etalage en presentatie:

  • Stretchframes hebben onzichtbare randen: u spant het textieldoek op rond het frame en krijgt een 100% kreukvrije afbeelding.
  • Voor beursstanden en vergaderruimtes bieden we geluidsabsorberende frames: creëer een rustige sfeer en laat geen woord verloren gaan.
  • U bepaalt welke visuele impact u bereikt: kies extra achtergrondverlichting om uw kleuren te versterken of ga voor een ondoorzichtige peesdoek die rust uitstraalt.

Art Vision verzorgt uw frame tot in de details

We begeleiden u van ontwerp tot installatie, leggen u duidelijk uit hoe u de peesdoek met een siliconenstrip strak in het frame bevestigt en zorgen voor de beste visuele impact van uw presentatie.

Onze energiezuinige led-verlichting verhoogt de attentiewaarde en dankzij sublimatieprint krijgt u haarscherpe beelden en intense kleuren.

Kies voor een eenvoudig presentatiesysteem met maximale impact

Diverse mogelijkheden, extra verlichting en snelle montage: de oplossing voor al uw displays!
Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.