Reliëfletters zijn een uitstekende oplossing om uw bedrijfsnaam en –logo aan te brengen op uw gevel of beursstand. Letters of vormen worden uit diverse materialen gefreesd en stevig bevestigd op uw achtergrond. Waar nodig voorzien we mooie en energiezuinige verlichting.

Spring in het oog met reliëfletters

Reliëfletters worden vaak als alternatief gekozen voor doosletters.

Wat maakt reliëfletters voor u de beste keuze?

  • maatwerk: zowel kleur, vorm als grootte kiest u vrij.
  • materialen: heel wat geschikte materialen, zowel voor binnen als buiten.
  • flexibiliteit: voor elke toepassing vinden we de juiste oplossing.

Welk type belettering kiest u?

Reliëfletters maken we uit verschillende materialen:

  • Acrylaat: stevig kunststof dat zowel binnen als buiten kan gebruikt worden. Glad afgewerkt aan voor- en zijkanten en erg onderhoudsvriendelijk.
  • Dibond: een lichtgewicht plaatmateriaal met in het midden polyethyleen en aan voor- en achterkant een dunne aluminium toplaag. Stevig, stijlvol en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het aluminium kan mat of glanzend afgewerkt worden.
  • Andere: Reliëfletters zijn ook mogelijk in bijvoorbeeld hout, massief aluminium, inox en cortenstaal.

Afwerking tot in de puntjes

Reliëfletters bevestigen we meestal zwevend op de gevel. Daarvoor gebruiken we nopjes of afstandhouders. Dit creëert een lichter effect en geeft een mooie meerwaarde met gerichte verlichting.

Bij de meeste installaties voorzien we energiezuinige led-verlichting. In functie van uw gevel en voorkeur, bevestigen we deze led-spots boven, onder of achter uw letters en logo. Uw bedrijfsnaam springt zo naar voor en is perfect leesbaar, ook ’s nachts.

Budgetoplossing

Nood aan opvallende letters en een krachtig logo voor een beperkt budget? Informeer naar onze reliëfletters en –logo’s in piepschuim. Een sterk product in etalages, aan uw muur en op tijdelijke evenementen. We bieden u een mooie afwerking, eventueel met coating, en snelle levering.

Waarom u voor Art Vision kiest?

Art Vision bouwde de laatste decennia een uitgebreide ervaring op in diverse ontwerpen, materialen en vormgeving.

We voorzien ook de plaatsing aan uw gevel, zodat uw bedrijfsnaam perfect tot z’n recht komt. Dat geldt ook voor de led-verlichting. Zo garanderen we een ideale belichting van de ontworpen letters en logo.

Reliëfletters geven uw bedrijfsnaam en –logo een stijlvolle uitstraling

Zowel aan uw gevel als op een beursstand of in uw interieur. Meer weten? Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.