Alle aandacht moet naar uw bedrijf gaan. En naar uw activiteiten. Hoe? Een spandoek is de eyecatcher bij uitstek. Hij valt op, zet uw troeven in de verf en geeft voorbijgangers de informatie die u hen wilt geven.

Waar gebruikt u een spandoek?

Spandoeken zijn ideaal voor sport- en culturele evenementen. Ze zetten uw product in de kijker op beurzen en zijn onmisbaar op festivals. Bent u actief op verschillende locaties? Dan vormt een spandoek op elke plek een duidelijk herkenningspunt.

Een spandoek helpt u acties aan te kondigen. Solden, promoties, nieuwe producten. Een spandoek geeft ook nuttige bedrijfsinformatie of wijst klanten de weg naar uw adres. Ziet u het groots? Dan pakt u een volledig gebouw in met een zeildoek.

Wat is mogelijk?

Bij Art Vision kan u spandoeken laten maken in elke maat. We werken met 2 standaard maten en combineren die in functie van uw afmetingen.

De hoogste kwaliteit

Het is geen toeval dat Art Vision spandoeken print op PVC spandoek van 510 gr. U krijgt duidelijk leesbare tekst en haarscherpe foto’s op uw spandoek en geniet ook van de andere eigenschappen van dit materiaal.

Stevigheid is een andere troef. Daarbij gaat het zowel om het materiaal (510gr/m²) als om de ogen of ringen waarmee u het spandoek bevestigt. Onze zeildoeken zijn standaard stevig omgezoomd.

Altijd opvallend

Art Vision adviseert u graag over de juiste maat. Samen bepalen we hoe groot uw spandoek mag zijn. Wilt u dat hij ’s avonds en ’s nachts opvalt? Geen probleem: met de juiste verlichting is uw spandoek van ver leesbaar. We bieden u hiervoor sterke én energiezuinige led-verlichting.

Plaatsing

Onze zeildoeken zijn makkelijk te installeren. Om de 50 centimeter is een roestvrij zeiloog aangebracht waarmee u hem vastmaakt.

Wat is mogelijk?

  • Opspannen via de zeilogen alleen.
  • Bevestigen aan een enkelvoudig aluminium frame.

Waarom kiest u voor Art Vision?

Simpel: omdat we uw spandoek zelf printen.

  • We kennen ons product door en door en adviseren u over wat kan en niet kan.
  • We hebben een grote voorraad in huis en drukken snel nadat u een bestelling geplaatst hebt.
  • Kan u de banner niet installeren? Dan plaatsen wij hem voor u.

 

Spandoeken op maat, met foto- en tekstbedrukking in kleur

Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.