Uw bedrijf is duidelijk zichtbaar in het straatbeeld. Herkenbaar voor uw cliënteel. Aantrekkelijk voor voorbijgangers. Trekt u die lijn door in uw interieur? Ervaren uw klanten dezelfde sfeer als ze bij u binnenkomen? Voelen uw medewerkers zich thuis in uw kantoor?

Art Vision helpt u niet alleen bij uw outdoor-beeldvorming en biedt ook voor uw interieur de beste oplossingen.

Wees consequent

Niets zo goed als een duidelijke bedrijfslijn die uw klanten duidelijk maakt dat u over alle aspecten nadenkt. Als u dat voor uzelf doet, weten ze dat u dat ook voor hen zal doen. Ontvang hen in een aangenaam kader. Prikkel hen visueel. Zorg voor piekfijne ontvangst- en bespreekruimtes. Uw klant zal graag bij u langskomen en de samenwerking zal des te vlotter verlopen.

Ook uw medewerkers zullen zich er beter voelen en uw waarden met enthousiasme uitdragen. Art Vision onderzoekt samen met u of uw interieurarchitect welke middelen uw bedrijfsruimtes optimaal inkleden.

Creëer een aangename sfeer

De mogelijkheden om uw kantoor of bedrijf optimaal in te richten zijn quasi eindeloos.

 • Zandstraalfolie:
  • Buitenramen: u haalt wel voldoende daglicht binnen maar houdt nieuwsgierige blikken buiten. Fel zonlicht zwakt u met zandstraalfolie efficiënt af.
  • Binnenramen: meer en meer kantoren veranderen in open landschappen. Glazen panelen met folie behouden het ruimtegevoel en geven klanten en medewerkers privacy.
  • Logo, bedrijfsnaam, aanduidingen: Art Vision print tot in detail elke vorm en elke grootte.
 • Reliefletters:
  • Uw bedrijfsnaam aan de muur, achter de ontvangstbalie. Met verlichting. Net zoals aan uw buitengevel.
  • Uw bedrijfswaarden, in verschillende groottes, in uw vergaderzalen.
  • Uw slogan in de werkruimte. Hij herinnert elke medewerker aan uw streefdoel.

Toon uw kwaliteiten

Prikkel uw klant. Verleid hem. Overtuig hem. Toon hem in elke ruimte uw troeven. Uw geschiedenis. Uw vakkennis.

Gebruik ons fotobehang: kamerbrede illustraties die uw bezoeker een visueel geheugensteuntje geven. Hij herinnert zich niet alleen wat u hem zei maar ook in welke omgeving dat gebeurde.

Bestel canvassen op maat: u creeërt een stijlvolle sfeer met een prachtig canvas. Bedenk dat Art Vision ook verlichting kan voorzien. Een extraatje met grote impact.

Zet uw verbeelding om in een topinterieur

Art Vision is uw partner voor de afwerking van uw interieur. We helpen u graag verder in elke fase van uw project. Zowel bij kantoorruimtes als in uw privé omgeving. We gaan graag rond de tafel zitten met u. Met uw interieurarchitect. Of met uw renovatie-team. Onze vakkennis sluit naadloos aan bij uw ideeën.

Ideeën voor uw interieur vindt u bij Art Vision

Samen zetten we uw inspiratie om in een interieur dat uw klant overtuigt van uw troeven.
Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.