Bent u aanwezig in het verkeer? Hebt u een wagenpark? Bent u regelmatig aanwezig op een werf of installatie-adres? Dan is belettering van uw wagens helemaal uw ding. Met uw logo, bedrijfsnaam en contactgegevens op auto’s, bestelwegens en vrachtwagens vergroot u op een eenvoudige maar erg efficiënte manier uw naambekendheid.

Maak doeltreffend reclame

Bedenk hoe vaak u onderweg bent. Vaak verliest u tijd in files of op lange afstanden. Maak van de nood een deugd en zorg ervoor dat elke seconde in het verkeer een mogelijkheid creëert om nieuwe klanten aan te spreken.

Kies daarom voor belettering van uw wagens. U zorgt voor herkenbaarheid bij bestaande klanten, wekt nieuwsgierigheid op bij anderen en toont wat u kan en op welke plaatsen u werkt.

Uw voordelen bij Art Vision

Bestickering van uw wagens is één van de meest eenvoudige manieren om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

  • het gaat snel;
  • kost relatief weinig;
  • is erg flexibel.

Art Vision verzorgt zelf de productie: we spelen in op al uw reclamebehoeften. Vaak is dat het vergroten van uw naambekendheid, maar ook tijdelijke promoties zetten we voor u in de verf.

Doeltreffende technologie

Samen met u bekijken we welke boodschap we met de raamstickers op uw auto, bestelwagen of vrachtwagen aanbrengen. Zelfs op boten. We adviseren u over de juiste kleur, grootte en achtergrond, zodat uw gegevens optimaal leesbaar zijn. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. U vindt bij Art Vision plakletters in zowel gladde als matte afwerking.

Flexibele toepassing

Auto belettering heeft vele voordelen: de stickers brengt u aan en verwijdert u in functie van uw noden: tijdelijke acties, solden, verhuis, promo’s.

Denk bij belettering aan vinyl letters én aan grote stickers: we voorzien ook full color prints met uw logo, contactgegevens en productafbeeldingen. Deze digitale prints zijn gelamineerd: ze zijn krasbestendig en UV-resistent.

One way vision (gaatjes folie)  kleven we vaak op uw achterruit. Grotere digitale stickers komen mooi tot hun recht op koffer en zijpanelen van u wagenpark.

De juiste belettering en bestickering voor uw auto vindt u bij Art Vision

Voor meer naambekendheid, promo-acties en events. Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.