Staat uw bedrijf wat achterin? Hebt een parking, toegangspoort of uitgestrekt domein? Dan is een reclamezuil of totem wat u nodig hebt. U torent overal boven uit en duidt aan welke weg bezoekers moeten volgen om u te bereiken.

Welke reclamezuilen kiest u?

Een reclamezuil bestaat uit een basisstructuur in gelast aluminium dat duurzaam weerbestendig is. Daarrond wordt een materiaal naar keuze aangebracht. Dit is vaak aluminium maar kan ook plexi zijn.

U hebt de keuze tussen vlakke en ovale totems. Afmetingen van uw zuil bepalen we samen: een totem kan tot 6 meter hoog zijn en meer dan 1 meter breed.

Welke afwerking past bij uw zaak?

Een bedrijfszuil kiest men vaak als baken voor het bedrijf. Dan vermeldt u er uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens op. Ook uw baseline of slogan kan erbij. Daar eindigt het niet: Via een display kan u ook variabele gegevens aan voorbijgangers tonen. Bijvoorbeeld uur-, datum- en temperatuuraanduiding. En waarom niet tijdelijke promo’s of het nog aantal beschikbare parkeerplaatsen?

Hoe we die gegevens aanbrengen?

Uw ontwerp printen we via een folie op de zuil of frezen we gedetailleerd in de zuil. De totem lakken in kleur is ook mogelijk.

In beide gevallen kiest u welke belichting u wenst: van binnenuit, zodat uw totem een gloed uitstraalt of van buitenaf, met één of meerdere grond of topspots.

Telkens zorgt Art Vision voor energiezuinige led-verlichting.

Hoe Art Vision voor uw totem zorgt

De zuil wordt stevig verankerd in een betonfundering die vakkundig wordt gegoten op locatie. Art Vision adviseert en begeleidt u van ontwerp tot installatie en kijkt elk facet tot in de puntjes na. Dat doen we niet alleen in Antwerpen maar ook ver daarbuiten.

Verhoog de zicht- en vindbaarheid van uw bedrijf met de perfecte reclamezuil

Art Vision bouwt voor u de ideale zuil op maat van uw locatie. Meer weten? Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.