Hebt u een blitse wagen? Houdt u van tuning? Of bent u de originele kleur van uw auto beu? Waarom kiest u niet voor car wrapping? In een handomdraai ziet uw auto er als nieuw uit en valt hij op in het straatbeeld.

Auto wrapping: stijlvol en opvallend

Bij het wrappen van uw auto spannen we een vinylfolie over elk koetswerkonderdeel. Door warmte rekt de folie uit en volgt hij perfect de kromming van je carrosserie. Zo sluit die naadloos aan bij het lijnenspel van uw wagen.

Car wraps in alle kleuren en tinten

Bij car wrapping staat uw voorkeur centraal: de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wilt u de volledige wagen inpakken? Enkel het centrale deel? Het dak?

Kiest u voor glanzende folie of een matte afwerking? Wilt u carbon-effect, blinkend zilver of mat zwart? Ook trendy prints zijn mogelijk. We printen reclameboodschappen op folie; waarom dan geen hip racenummer of persoonlijk accent? We bekijken samen hoe we uw auto inpakken. Of uw motor. En waarom niet uw boot?

Waarom u voor car wrapping kiest

Tover uw auto om tot een eyecatcher:

  • Laat zien dat u een unieke wagen hebt
  • Kies een kleur die alleen u aandurft
  • Neem een kwaliteitsfolie die jaren meegaat

De vinylfolie beschermt de lak van uw wagen tegen weer en wind. Ook carwash vormt geen probleem.

Koopt u een wagen in neutrale kleur, dan behoudt u een goede doorverkoopwaarde. De trendy kleur brengt u dan aan via een folie.  Vergis u niet: men spreekt soms van bestickering, maar de folie laat geen lijmresten achter.

Wat Art Vision voor u doet

Art Vision werkt met kwaliteitsfolie van 3M of Avery. We gebruiken matte, glanzende, sterk blinkende en doorzichtige folie.

Carwrapping is precisie handwerk. We maken uw auto perfect proper en brengen dan deel per deel de vinylfolie aan. Bekijk op de foto’s hoe egaal de afwerking is aan elke rand. Onze ervaring maakt van uw wagen een pareltje.

Wilt u met een unieke wagen de straat op?

Een stijlvolle en opvallende carwrap voor uw auto? Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.