Een projectbord is het ideale medium om duidelijke informatie over een locatie te geven. U bouwt, verkoopt of wijst mensen in een bepaalde richting? Een reclamebord is snel bedrukt, duidelijk leesbaar en in alle afmetingen verkrijgbaar. 

Wat hebt u nodig?

Projectborden worden vooral gebruikt voor de aankondiging van werken. Ze bestaan dan uit meerdere delen: bovenaan een groot bord met de naam van het project, een afbeelding ervan en de opdrachtgever. Daaronder één of meer kleine borden met vermelding van andere betrokken uitvoerders.

De borden zijn ook erg populair in de vastgoedwereld: grote verkoopborden voor bouwgrond, kleinere borden voor huizen en appartementen. U kan werken met standaard “te huur” en “te koop” borden of met individuele informatieborden.

Ook bij verkeersomleidingen komt u ze tegen: bedrijven maken zo duidelijk hoe hun klanten hen nog kunnen bereiken.

Naast informatie over het project, vergroot u met zo’n reclamebord langs de weg uw naambekendheid. En dat is altijd meegenomen, niet?

Waarom een projectbord?

Art Vision drukt tekst en afbeeldingen in hoogwaardige digitale kleurenprint op een 10 millimeter dikke kanaalplaat. Deze is gemaakt uit polypropyleen dat een laag gewicht met stevigheid combineert.

We brengen de plaat aan op een houten of metalen frame dat stevig verankerd wordt op uw locatie. Ofwel wordt dit in de grond vastgemaakt, ofwel staat het op de grond en werken we met een tegengewicht of ballast.

De plaat kan tot enkele meters hoog staan; zo is de zichtbaarheid optimaal. U vindt bij ons zowel enkelvoudige als dubbele reclameborden in V-vorm. Dit laatste garandeert dat men vanuit beide rijrichtingen de plaat kan lezen.

Waarom u voor Art Vision kiest

We drukken zelf uw projectbord en begeleiden u van begin tot einde.

  • Optimalisatie van tekst en afbeeldingen.
  • Snelle afwerking.
  • Plaatsing én verwijdering gebeurt door ons.

Art Vision adviseert u over de juiste plaatsing, indeling en afmeting. Bovendien kan u bij ons terecht voor extra’s zoals verlichting. Als u trots bent op uw project, dan mag dit ook belicht worden.

Voor erg grote oppervlaktes werken we met werfdoeken; we bevestigen die op dezelfde manier en printen uw boodschap in dezelfde kwaliteit.

Projectbord op maat, bestel ze vandaag nog

Contacteer ons vandaag nog via +32 3 288 95 24 
of vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte aan.